Carolina och Chris.. mina nya favoriter

Tisdag..


Vill passa på att tipsa om en helt otroligt underbar sångerska som tolkar Kent på sitt eget superba sätt.. Carolina Wallin Perés. Jag blev bekant med henne imorse och efter första spåret på skivan.. höll hon mig sällskap hela morgonen fram tills de andra på jobbet kom vid 10.

Helt makalöst bra skiva och jag rekommenderar den varmast.  : )



Carolina Wallin Perés - Pärlor
http://www.youtube.com/watch?v=yeV5GTtNxXs


Carolina Wallin Perés - Ingenting
http://www.youtube.com/watch?v=0T-nC4KztC8


När jag går upp vid halv sex.. låser upp dörren till jobbet vid halv sju.. är jag mer död än levande. Jag plockar upp brödet från bageriet.. gör i ordning smörgåsarna med dess förvalda pålägg.. tänder alla värmesljus och blockljus som står utställda på borden.. hänger ut reklamflaggorna.. sätter fart på kaffebryggaren.. ställer ut lyktorna med blockljus utanför entren för att höja myskänslan för förbipasserande morgonvandrare.

Jag dricker en latte.. sedan blir det en till.. läser morgontidningen.. lyssnar på Carolinas skönsång.. bläddrar lite till i tidningen.. sväljer sista klunken från kopp nummer två.. ser folk passera förbi skyltfönstren.. surfar snabbt på nätet.. serverar de kunder som kommer in.. plockar in disken efter dom.. funderar på att göra mig kopp nummer tre för dagen men hejdar mig.. klockan har inte ens slagit nio.

Först när mina jobbisar kommer in vid tio.. då först vaknar jag till liv. Det tar mig m.a.o. tre och en halv timme att kvickna till.. och det är synd och skam. Pinsamt då jag annars brukar vara rätt allert på mornarna. Men nu när jag "måste" gå upp långt innan tuppen.. ja då låser sig kroppen.. huvudet.. och viljan att sätta fart. Märkligt.  : )

Jag hittar tyvärr inte fler bra spår med Carolina på YouTube än de här två. Men för er som har Spotify kan ni gå in och lyssna på hela albumet där.  : )

Gillar man t.e.x. Melissa Horn tror jag man också kommer tycka om Carolina Wallin Peréz. Fantastiska sångfåglar de där två.. hade gärna haft deras pipa själv. Tra la la la laaaaa.  : )





Ikväll är det ren och hård kulsprutekavalkad av trevliga program på kanal 3. Först ut är 2 1/2 Män.. två avsnitt på rad. Sen är det NAVY CIS mellan 8-9. Sen kommer premiäravsnittet av NCIS Los Angeles direkt efter det.. vilket jag tror kan bli en minst lika bra serie som föregående program. Att det sen är två Hunkar i huvudrollerna gör inte saken värre.  : )

Så ikväll ska jag stirra mig blind på tv:n och sedan hälsa John Blund välkommen med Chris O'Donnells ansikte på mina hornhinnor.  : )

Hoppas att ni haft en fin dag och får en tillika trevlig kväll. Nu är det bara fyra dagar kvar till FOTO-mässan. Det ska bli så kul att gå dit och se vad jag får ut av besöket jag gör där.

Kramar och klapp till de som vill.  // Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0