Solig lördag i stan

Lördag..


Idag jobbade jag.. 10 - 17.. och även denna dag blev lätt att ta sig igenom.. lagom med kunder.. glada och nöjda var de alla.. trevliga kollegor att jobba med.. så detta blev en bra dag.  : )

Åkte hem efter jobbet.. packade ner skokartongen i plastpåsen igen.. hämtade ut de beställda ankel bootsen igår.. de var snygga som bara den men funkade inte ihop med mina fossingar.. tyvärr. Så nu far de tillbaka till Falkenberg för någon annans fot att bära.  : )





Blev kär i denna bil idag.. en Toyota Avensis.. är den inte vacker..? Vilka linjer.. vilken silhouette.. så man nästan ramlar baklänges av knäsvaghet. : )

En sån kan man få Ny-ny för runt 250 000 kr.. som hittat. :  )

Den blir lagom från att bara köra ensam i den.. till att ha en typ Boxertik vid namn Hedda i bakskuffen.. till att ha sällskap i den främre passagerarstolen.. till att köra smått där bak i bilen. Syftar nu främst på syskonbarnen.. men man ska aldrig säga aldrig.  : )

Nu ska jag avsluta här för jag har M i luren via Skype. Hoppas ni får en trevlig fortsättning på helgen med det ni hittar på.

// Kram så länge.. Christine


http://www.youtube.com/watch?v=laIr_d0hFB8&feature=related


* * *

M.. snart är du änterligen hemma igen.. ska bli himlars trevligt att se dina blågröna igen. Hoppas flygningen tillbaka går bra och att farsgubben din kommer ihåg att plocka upp dig.

Saknar dig.. pussar och kram


http://www.youtube.com/watch?v=oP8SrlbpJ5A

Kommentarer
Postat av: MJ

:) ;)



Puss o kram

2010-10-09 @ 20:53:47
Postat av: Tova

Själv blev jag kär i en häst på blocket idag..♥



Du får ta och acceptera min vänförfrågan på facebook,

hoppas du har fått mitt brev!



♥ Puss & kram från Tova ♥

2010-10-17 @ 17:20:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0