Härlig vårhelg bakom min rygg

Fredag till Tisdag..

Fyller i här under dagen. Just nu är det fullt upp av bildbearbetning.. tvättstugan.. dammsugning och fix i största allmänhet innan jag ska börja bege mig mot jobbet vid halv elva.  : )

Blir mer att läsa strax.. och fler foton att kika på.







* * *
20 april

Tiden den bara rusar iväg, på gott och ont. Det blir ju snabbare helg vilket känns otroligt skönt då jag är ledig fyra dagar då. Men å andra sidan undrar jag hur jag ska hinna med allt jag vill göra.. då tiden inte tycks räcka till.  : )

Nu sitter jag på jobbet och håller tummarna hårt för att dagen ska passera snabbt.. så det m.a.o blir dags att hoppa in i bilen och köra upp mot Gården och alla som kommer finnas där nu de närmsta dagarna under Påskhelgen. Jag kommer därför inte hinna lägga upp fler bilder på djur och natur förrän efter denna helg. Det lär också komma till fler foton så jag lovar uppdatera sidan så fort jag kan.   : )

Jag passar på att önska alla en riktigt God och trevlig Påsk med allt det ni hittar på och stoppar i er. Det lär nog bli en och annan nedcabbad tur med Corvetten igen som det blev helgen som var. : )

// Många kramar och hjärtliga tankar till er alla.. Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0