Valpnojja

Fredag..


Jag är helt torsk på att skaffa ny hund igen.. känner att det är nog pusselbiten som saknas.. för någonting måste det vara så rastlös och ojjig som jag känt mig sen några veckor tillbaka.  : )

Jag "lånade" från nätet tre fina fotografier på svarta labradorer som jag i skrivandets stund är mest sugen på som ras. Sen vad det blir för sort när väl dagen kommer för att hämta hem en ny lite vän.. ja det kan ändra sig både en och tre gånger innan dess.  : )Ni märker nog själva hur mungiporna drar sig uppåt efter att ha sett dessa små gryn. Och för de som nu kanske tänker - Å nej, inte en labrador.. de blir ju bara tjocka och fula med tiden. Men nope.. blir det en labbe så ska jag hålla igång den med både hjärn- och kroppsgympa så den kommer stanna smal och smärt och lycklig just som de ska vara.  : )

Ja nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan det är dags att gå upp och jobba igen. Stänger butiken ikväll så sen blir det bara hem och äta och därefter lite tv-tittande innan sängen pockar på min uppmärksamhet.

Har ni tips på trevliga större raser.. i färgen svart.. och väldigt gärna allergivänliga då min storsyster med döttrar inte är så glada i pälsdjur.. så kom gärna med förslag.. allt är av intresse nämligen.  : )

Trevlig helg till er som nu har ledigt fram till måndag morgon. Jag ska ju själv jobba imorn till 17 innan min ledighet tar vid.

// kram och puss så länge.. Christine

Kommentarer
Postat av: MJ

Det finns bara en ras.... Rottis ;)

2011-12-02 @ 18:37:49
Postat av: Christine

Lilla gubben.. det finns dryga 400 sorters hundraser att välja bland.. och då väljer du rottis av alla.. hmmm.. jag finner inga ord ; )

// Pusss C

2011-12-02 @ 19:40:41
Postat av: mj

mastiff då :) söta knähundar

2011-12-02 @ 19:44:07
Postat av: mj

grand danois kanske ;)

2011-12-02 @ 19:45:42
Postat av: Christine

Är dom allergivänliga då.. och hjälper du till att valla de kossorna då.. oavsett regn och storm..? Så visst.. då ska jag tänka på saken. ; )

2011-12-02 @ 19:54:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0