Sen sist och fram tills idag

Onsdag och massa dagar fram till idag.. måndag

Ledig i fyra veckor vilket har varit oerhört skönt. Vi var mest uppe på Gården men tog oss över till Gotland fem dagar och hälsade på lillsyrran C och hennes mamma B.

Bilderna nedan är tagna när vi var där.. så.. varsågoda.. här nedan kan skådas vår lilla tripp till vindarnas ö.  : )Grön skön vass intill Holmhällars strand.Mosaikgolv vid Hamra krog.Uteservering vid Nya Hotell Stelor, gamla Bibutiken utmed väg 140.Där drack vi varsin vansinnigt god kopp kaffe.. jag cappuccino.. M dubbel espresso.I år hade Tofta Outlet snålt med fynd. Blev bara en flaska Loka denna gång.Syster Ysters nya tillskott.. en helvild men väldigt söt kattflicka.Naturresrevatet vid Eksta.. vackert så det förslår.Otroligt god pizza tillverkas nere vid stranden och njöts av i hamnen intill.Tillbaks till Magaluf.. där måsarna skrattar sig hesa.. na na na na na na nana na na.. Orup så klart.. ni har väl inte glömt hans gamla sommarhit.Lilla syster Yster tog en siesta efter vår italienska middag.På väg upp till Visby slog dimman till.. som att köra in i en vägg av bomull.Uppe i Gotlands huvudstad såg vi Transformers 3.. rekommenderas.. 5 av 5 möjliga.Vi tog en sväng förbi Roma där det blev fika och en lättare förälskekse i de möbler de hade där till försäljning.


Fick aningens nackspärr när denna bild togs.. helt galet uppåt väggarna.Känslorna spirar på ön.. så pass att det börjat tränga ut genom väggarna.Gotlänningarna har en förkärlek till att fjutta eld på sina husfasader.Med ett glassmonster på ön.. måste givetvis 100 glassar nere vid hamnen besökas.. som numera har 140 sorter.. mums.En säckpipeblåsare hade förvirrat sig till denna gröna blåsiga ö.. kanske kändes den bekant på något sätt.Café.. restaurang.. oasen LEVA utmed väg 140 har allt.. och då menar jag allt man kan önska sig.Just när vi skulle gå dukade kocken upp ett underbart grillbord med massor att mumsa på för de kommande middagsgästerna.I deras trädgård.. fauna på innergården växte det sagolikt rara blommor.För M blev det en hel del snus och en eller annan öl vid Folkeryds bageri och restaurang.Coverbandet Pistoff
underhöll för sista gången.. och de gjorde det riktigt riktigt bra. Här ses M och lillsyrrans rara kille L gunga.. och sjunga med i Allsången som just då var.Vid Holmhällars strand var det glest på folk.. ja förutom de två cyklisterna och en ensam fotograf i fjärran.Det dök upp ett band av segelbåtar en bit ut till havs.. detta är bara en av dom.Värmen denna dag fick oss att pusta ut på filten för en stund.Hämtade kudde för Ms nacke att vila på.. och en handduk om någon skulle få för sig att hoppa i.Pust och frust.. idag vill jag gärna ha fler av innan hösten hälsar på.Innan färjan skulle ta oss hem igen.. satte vi oss vid Visby hamn med varsin glasstrut i vår hand.Åkte förbi Mc Donalds utmed Uppsalavägen.. natten var redan här men våra magar kurrade högt efter den långa färden hem.


Nu är det hög tid att lägga sig. Idag var första dagen att jobba igen efter min långa värbehövliga ledighet. Dagen rullade på bra men visst.. jag hade ju hellre varit uppe på Gården och kliat nassarna i nacken.. pratat med fåren hängandes över grinden.. kelat med katterna.. rumlat runt med hundarna på gräsmattan.. och fortsatt förfiningen av Ms tomt och hus.  : )

Sov gott på er och hoppas ni har det bra där ni befinner er just nu.

//Kramar Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0