Magi med Joe och indiskt med S

Torsdag..


Jaha ja.. nu blir det till att skriva ikapp sig en aning igen.  : )

I tisdags jobbade jag halvdag.. åkte sen upp till U-sala för att se Joe Laberos show 20 år senare tillsammans med M. Heelt otroligt rolig och spännande kväll. Jag trodde Joe mest höll sig till zimzalabim och tadaaa rakt igenom men ack så överaskade vi blev.. possitivt överaskade.  : )

Han var hur kul som helst i mellansnack och skoj med publiken. Jag hade gärna sett allt igen på onsdagkvällen.. men då var samtliga stolar upptagna av andras ändalyktor.  : )

Kvällena underhållning hölls på U-sala konsert & kongress mitt i stan. En otroligt påkostad och frän byggnad. Rulltrapporna upp var lååånga och branta.. fick nästan lite svindel där jag stod och tog in atmosfären i trappan som for fram och upp.

Man fick inte ta kort under själva företällningen men efteråt var det helt ok. Jag drog upp minnesmaskinen för att föreviga min magikväll jag sent kommer glömma. Jag rekommenderar varmast hans magier.. hur bär han sig åt.. och var tar assistenten vägen..?  : )

-Kurt var ute och körde med sin bil i värmland.. blir invinkad till kanten av en konstapel för alkokontroll. Konstapeln går fram till bilen.. Kurt vevar ner rutan.. konstapeln uttalar på sin värmlänska -körkurt.. varpå Kurt kör iväg.

Lät roligare när Joe drog den själv.  : )

Fotot nedan visar återigen vilka långa branta rulltrappor som var i byggnaden. Konstigt om inte fler än jag hänfördes men också skrämdes upp en aning av dom.  : )

På onsdag morgon när jag skulle ner och jobba igen var det en underbart gul och ljus gryning. Man blev glad av att bara se det starka gula sken som lade sig över hagar.. mot husväggar och skog. Lite hallelujamoment eller så var det bara kombon trevlig kväll dagen innan och sen köra ner mot stan med solen som sällskap.  : ) 
Strax innan avfarten till KS på min väg till jobbet.. såg jag denna skönhet nedan. Jag hade gärna haft en jag med.. men ibland räcker det med att bara få ha en som granne i trafiken.. om bara för en kort sekund.  : )

När jag kom fram till jobbet.. eller snarare personalgaraget tyckte jag solen även gjorde sig fin under viadukten och all betong och asfalt ovanför. Kontrasterna öppna mjuka åkrar och sen storstadens hårda kantiga utseende.. är en rätt fräck blandning.  : )

Igår träffade jag S som jag tidigare jobbat med. Vi satte oss på vår favoritrestaurang Ghandi på söder. Så himla god mat och trevligt folk som jobbar där. Har faktiskt inte ätit godare indiskt än här.. menar jämförelsevis med de andra indierna jag provat under åren.  : ) 

Efter vi fyllt våra magar till bredden.. gick vi sedan och tog en kaffe på 7 Eleven av alla ställen. Stans fik stänger ovanligt tidigt för att vara en onsdag så 7-11 blev det.  : ) Kaffet smakade faktiskt helt ok för att komma från en maskin man bara trycker på en knapp och sen är det klart. Fortsatt bibbel babbel och när klockan närmade sig kvart i tio.. så gick vi till bilen och färdtjänst hem för S och sedan jag vidare hem till mig och M som somnat på soffan.  : )

Ja hittills har veckan varit bra. Lite ombyggnad på jobbet.. en liten men ack så behövlig. Sen Joe på tisdan.. middag med S på onsdan.. sluta tidigt och tvättstugan på torsdan (läs idag).. imorn ska jag träffa ortopeden för att se vad de vill hitta på för min fot.. sen har jag tagit ledig efter det och kör upp till Gården och inväntar M som lite senare kommer hem från sitt jobb.

Ledig helg och än så länge inga direkta planer. Jo ska i och för sig på ett ljusparty jag är inbjuden till hos en av grannarna i byn. Blir nog trevligt.. jag.. en jämnårig och sen en himla massa tanter förmodar jag. Kaffe och småkakor.. vad mer kan man begära.  : )

Hoppas ni haft en trevlig vecka så här långt. Om några timmar är det då helg.. efterlängtade dagar av ledighet. Glöm förresten inte bort att byta till vinterdäck för snart är hala vägunderlag här igen.. så var rädda om er.

// Kram så länge.. Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0