Å hej vad det går

Tisdag..


Jag säger det jag tänker
Jag känner det jag hör
Jag vill så mycket mera
Än att bara va den jag är idag.

Hmmm.. vad menar jag nu med detta. : )

Jo.. jag är ju som många nog redan vet om en expert på att när jag får något berättat för mig.. dra tankarna iväg i 190 och vips så målas en bild upp i skallen om hur det som värst skulle kunna bli.

Men.. varför gör jag detta..? För den som humöret då far upp och ner på som ett ilsket EKG är ju främst på mig själv. Jag skriver "främst" för när jag blir ojjig för någonting så drar jag automatiskt även in den som då står mig närmast.

-Men vad händer nu då.. -hur kommer det här påverka mig.. osv. Trams.  : ) 

Jag bara måste sluta oroa mig för saker och ting.. för varför oroa sig för saker i förväg.. kan vara allt mellan himmel och jord.. om det kanske ändå aldrig blir något att oroa sig för utav huvudtaget.  : )

Det jag menar med min lilla dikt är att jag ska försöka bli en "bättre människa".. vara mer cool i mitt sätt att vara.. inte alltid säga det jag egentligen tycker och tänker.. inte ränna iväg som en skrämd hare i mina tankar.. försöka agera mer förnuftigt med andra ord.  : )

Nää.. nu är rasten slut så måste ila upp till jobbet igen. Hoppas att ni haft en bra vecka så här långt.. bara två dagar som strax har gått.. men ändå. : )

// Kram så länge.. Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0