Mitt alias är stulet

Onsdag..


Idag är läget bättre på jobbet.. inte lika mycket kaos.. lagom många kunder i butiken åt gången. Så idag hinner jag ta igen mig från de mördande dagar som varit här innan.  : )

Baj the way.. det finns ett fruntimmer som har "tagit" mitt namn och har en alldeles egen sida att visa folk sina reflektioner över livet och det hon skapar med händerna. Säljer tydligen fat och annat i lera och betong tror jag att det var. Kul för henne.. MEN.. kunde hon inte valt ett annat Bloggnamn istället för att rakt av kopiera mitt..? Jag blev i.a.f. rätt paff när jag igår upptäckte att det numera finns 2 av mig genom den Google-sökning jag gjorde.  : )

Jahapp.. igår kom babe hem till mig.. mådde betydligt mycket bättre än vad han gjort i helgen. Jag själv tar hjälp av Kan Jang för att hålla basillerna borta.. och än så länge tycks det fungera. Jag har i alla fall ännu inte sjuknat in av något slag.. alltid något att dra på smilbanden för.  : )

Ska strax upp till butiken igen och fortsätta jobba fram till 18. Om jag får sällskap även ikväll eller få vänta på sällskap i soffan.. det lär visa sig inom en snar framtid.  : )

Hoppas ni haft en bra vecka så här långt. Kram och sånt så hörs vi snart igen. : )

// Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0