Tänker tankar

Måndag..


Sitter på min lunchrast.. funderar över varför jag ibland inte kan hålla mun.. då jag borde veta vad insatsen faktiskt är. Menar hur utgången på det jag säger kan leda till. Osämja.. gnabb.. ledsamhet och nedslagen blick.

Jag är som jag är.. känner mig oftast helt ok med det.. men vi har alla våra fel och brister.. och det är just dessa brister som ibland försätter mig i olika situationer jag helst skulle slippa.

Ändå hamnar jag där då och då.. vet inte om jag dras till kaos eller om det bara är att jag faktiskt är så förbannat olika folk generellt. Jag tänker annorlunda.. känner annorlunda.. ser annorlunda på saker och ting. Jag har ännu en bit kvar tills jag knäckt gåtan: Hur blir man som alla andra?    : )


 

Jag önskar mig bara en värld där folk bryr sig om varandra.. utan förbehåll. En värld där sunt förnuft och goda värderingar är mer brukade än vad de osunda och sämre handlingarna är.

Jag är nog rätt gammaldags i mitt sätt att vara. Det skulle nog vara så mycket enklare om jag var mer som alla andra.. tänkte likadant.. reagerade på samma saker.. och inte alls på annat.. hmmm.. detta skulle jag kunna analysera en stund till.. men nu är rasten slut så måste ila.  : )

Hoppas ni haft en bra helg och får en trevlig fortsättning på denna vecka.. numero 38.

// kram Christine


Kommentarer
Postat av: MJ

Man ska inte grubbla för mycket ;) Ses snart M

2011-09-19 @ 21:32:30
Postat av: Christine

Jag vet darling.. jag vet.. ändå hamnar jag där då och då.. i tänkandets- och grubblandets värld. : )

2011-09-20 @ 14:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0